Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, ištraukite kepimo skardą, paruoškite silikonines keksiukų formeles ir smulkiai supjaustykite šokoladą, jei naudojate plyteles.
Į trintuvo indą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokolado gabaliukus.
Viską suplakite iki vientisos masės. Į tešlą suberkite šokolado gabaliukus ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į silikonines formeles. Ant keksiukų viršaus papildomai paberkite šokolado gabaliukų.
Skardą su formelėmis perkelkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 20–25 minutes, kol bananiniai keksiukai iškils bei apskrus.
Baigus kepti, leiskite bananiniams keksiukams 5–10 minučių atvėsti prieš juos ištraukiant iš formelių.
Įranga
Virtuvinės svarstyklės - maisto produktai turi būti sveriami žali, prieš juos verdant, kepant ar kitaip termiškai apdorojant.